Nederlands (Dutch) English Duits (German)

Omgeving

Vakantiehuis Rozenvlucht ligt in het kleine Brabantse dorp Linden. Linden vormt een soort schiereiland, midden in het recreatiegebied de Kraaijenbergse Plassen. Het huis ligt aan een doodlopende weg op een groot perceel van 2700m2 en is mede daardoor, heerlijk rustig gelegen. Het heeft een heerlijke grote tuin rondom, waardoor uw privacy is gewaarborgd.

De Kraaijenbergse Plassen is een populaire bestemming voor toeristen en dagjesmensen. Het watersportgebied bestrijkt zo’n 400 hectaren en is ontstaan door zand- en grindwinning. Rondom de plassen ligt een prachtig natuurgebied, bij uitstek geschikt voor fietsers en wandelaars.

Er is een groot strand, met roei- en surffaciliteiten en er zijn volop mogelijkheden om te zeilen en roeien of om met een kano leuke tochten te maken langs de natuur rondom de Kraaijenbergse Plassen. Natuurlijk bieden de plassen ook volop vismogelijkheden.

Bij Linden is een jachthaven - tevens passantenhaven want de plassen staan in directe verbinding met de Maas - met ruim 200 ligplaatsen.

Op zo’n 4 kilometer van Linden ligt, pal aan de Maas, het grotere dorp Cuijk (bijna 25.000 inwoners). Het gezellige centrum biedt volop winkelmogelijkheden. Naast een ruime keuze aan restaurants en cafés is er tevens een schouwburg waar u kunt genieten van leuke voorstellingen met of zonder theaterdiner.

In Cuijk vindt u tevens het familiepark Dippie Doe en een overdekt zwembad.

Net over de Maas ligt de prachtige Mookerheide. Ook hier is het goed wandelen en fietsen. De overkant van de Maas bereikt u via het veerpontje, dat dagelijks vaart tussen 7.00 en 21.00 uur (en in de winter tot 19.00 uur).

Wilt u een dagje naar de grote stad? Dan ligt de stad Nijmegen op zo’n 13 km. Wilt u dagje naar Duitsland? Dan is Kleve een aanrader.

Hooglanders grazend 
in het hoge gras, 
een zeilbootje trekt langs,
wat een prachtige vergezichten.